miercuri, 12 februarie 2014

Deputații PP-DD Daniel Fenechiu și Luminița Adam au depus astăzi proiectul de lege al Mișcării Anti-Cip

Mișcarea anti-cip renaște cu ajutorul avocatului și deputatului PP-DD-ist Daniel Fenechiu, care a fost și rămâne un om inimos, deschis solicitărilor celor ce l-au trimis în Parlamentul României. CU alte cuvinte, un om care nu a uitat de unde a plecat și pentru ce a fost trimis acolo.
În premieră, dl. Fenechiu împreună cu dna deputat Luminița Adam au înregistrat astăzi la secretariatul Comisiei Permanente a Camerei Deputaților proiectul de lege primit de la colectivul de avocați anti-cip din care fac și eu parte, pentru modificarea legii privind pașapoartele biometrice.
Îi îndemn pe toți cei care susțin că luptă împotriva introducerii cipurilor în documentele românilor – să popularizeze, mediatizeze și să sprijine acest proiect pentru ca el să fie votat în Parlament și să ne redea darul cel mai de preț pe care ni l-a lăsat Dumnezeu: LIBERTATEA DE A ALEGE !
Dacă acest proiect se va bucura de susținere din partea noastră, va fi depus și proiectul similar pentru modificare legii privind cărțile de identitate. Dumnezeu să îi ocrotească pe români și România !
avocat Mihai Rapcea
Legea libera circulatie-page-001
Legea libera circulatie-page-002

Legea libera circulatie-page-003Legea libera circulatie-page-004
Legea libera circulatie-page-005

Un comentariu: