luni, 26 septembrie 2011

O noua capcana a Sistemului: recensamantul populatiei si al locuintelor


In perioada 20-31  Octombrie 2011 urmeaza sa se faca PE BANII NOSTRII, un “DEMERS STATISTIC DE IMPORTANŢĂ STRATEGICĂ PENTRU ROMÂNIA”, respectiv RECENSĂMÂNTUL POPULAŢIEI ŞI AL LOCUINŢELOR 2011
Potrivit legii (Legea 5/2008 privind aprobarea ordonantei de guvern nr. 3/2007), recensamantul este OBLIGATORIU (art. 2 din ordonanta), dar nu se prevad sanctiuni daca nu raspundem deloc, sau incomplet la intrebari. Potrivit art. 12 din aceeasi ordonanta, in premiera nationala, recensamantul nu mai este “anonim”, ci se colecteaza si CNP-ul, care impreuna cu semnatura de pe formular, vor personaliza “datele statistice”, anuland caracterul secret al colectarii de date. Deci ADIO intimitate si confidentialitate a datelor, pentru cei care vor avea nechibzuinta sa completeze aceste formulare. Ce contin ele ? Pai, aproape totul despre familia, viata noastra personala, bunurile pe care de detinem, surse de venit, cuantumul acestora,
etc.
La adresa de mai jos gasiti documentatia pusa la dispozitia anchetatorilor pentru recensamantul din 2011. veti gasi si cele 8 chestionare.
e bine sa stiti ce intrebari va asteapta.
Parerea mea este ca cei care vor completa aceste formulare vor intra direct in bazele de date ale Noii Ordini Mondiale, facand inca un pas catre Dictatura Electronica.

3 comentarii:

  1. Asa este.De ce ii intereseaza pe ei ce boli am eu ?care este scopul acestui recensamint de fapt?Cred ca va fi modul cel mai eficient prin care sa poata afla direct de la noi(ca o confirmare de primire)tot ce isi doresc si prin asta vor sti exact ce au de facut.Poate ne vom trezi cu tot felul de surprize in timp.Si pentru ca vor sti de ce boli suferim fiecare,au luat masura de a face asigurari suplimentare de sanatate pt ca suntem cam bolnavi si poate rezolva situatia simplu si rapid.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant aici:
    http://antirecensamant2011.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. a, pai dupa recensamant vor urma o gramada de legi, se trag concluzii, despre somaj despre asistenta sociala , despre cati trebuiesc exterminati si cati lasati in viata , ce medicamente luam si cat mai avem de trait , glumesc desigur dar numai in a doua parte.
    despre elite ? sunteti copil, fara recensamant se stie cu exactitate absolut tot.
    SI MAI ESTE CEVA , CINE NU COOPEREAZA CU ELITELE ARE SOARTA GUVERNULUI POLONIEI, ALDO MORO...

    RăspundețiȘtergere