marți, 26 aprilie 2011

Au intrat in greva foamei, pentru demiterea Ministrului Sanatatii !!!


Doi membrii ai Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania au declara greva foamei in fata sediului Ministerului Sanatatii, incepand cu data de astazi. Unul dintre cei doi protestatari, dl. Manoliu Valentin, este si autorul unei carti in care dezvaluie planurile de inrobire si distrugere a Romaniei de catre oculta masonica planetara. Iata mai joas continutul declaratiei de intrare in greva foamei a celor doi protestatari:
Subsemnatii Manoliu Valentin  si Cristea Gusatu, va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 27 04 20011- 30 05 2011, orele 9 in fata Ministerului Sanatatii vom declansa GREVA FOAMEI si solicitam demiterea ministului ungur al sãnãtãtii, Cseke Atilla, care îndeplineste planurile criminale ale FMI si Banca Mondiala împotriva românilor.

Suntem nemultumiti cu privire la închiderea spitalelor, falimentarea medicilor de familie, sistemul de asigurãri de sãnãtate, lipsa medicamentelor compensate, conditiile mizere din spitale, si nu în ultimul rând, CU PRIVIRE LA CÃRTILE DE SÃNÃTATE CU CIPURI obligatorii începând din acest an, RETETA ELECTRONICÃ si FISA MEDICALÃ ELECTRONICÃ.

Solicitam anchetarea persoanelor vinovate pentru GENOCID impotriva poporului roman: PDL, BOC, ATILLA, BASESCU, UDREA si alti.

Cerem ALEGERI ANTICIPATE impotriva UNPR, partid fabricat de BASESCU-PDL prin INSALACIUNE si SANTAJ. Membri de partid care au inselat votanti, au fost votati pe un program si o sigla de partid si nu independenti fugiti din partide si SANTAJATI de BASESCU cu dosare penale, sa-l sustina pe BASESCU si familia lui, sa-l apere sa nu ajunga la puscarie cu toata familia lui pentru GENOCID si jaf national.

UNPR nu a participat la alegeri, nu a avut sigla si program, nu este votat de poporul roman, partid fantoma in Parlamentul Romaniei cu care BASESCU ataca ROMANIA si poporul roman, la ordinul lui SOROS - FMI.



Manoliu Valentin                                                                                                                                                                     

Cristea Cusatu

Un comentariu:

  1. Un contemporan şi implicat acelor zile grele pentrau naţia română.
    Salvati Romania

    Gheorghe Tanasescu, cetatean roman si american. 3 decembrie 2010

    Atacul terorist din decembrie 1989, asupra Romaniei .

    Ma adresez conducatorilor Uniunii Europene, ai Federatiei Ruse si ai Statelor Unite ale Americii, in calitate de cetatean roman ajuns la virsta la care nu mai am nimic de pierdut, hotarit, deci, sa spun faptelor pe nume si sa arat pe cei vinovati de caderea Romaniei la nivelul sub care nu se mai poate cobori. Pina in 1989 Romania era o tara care facea parte din lagarul comunist, condusa de un dictator, precum toate suratele din lagar, apreciata din consideratie sau ingrijorare, cu o populatie, in continua crestere, de peste 23 milioane oameni, hraniti la limita modestiei, exclusiv din resurse interne, fara vreo datorie externa. Astazi, "dupa 20 de ani, in Romania, industria este lichidata, agricultura – distrusa, invatamintul – la pamint, sistemul de sanatate in faliment, iar in ce priveste politica externa, Romania a disparut de pe harta diplomatica a lumii din cauza lipsei de initiative" , dupa cum spune istoricul academician Florin Constantiniu. Domnia sa si-a exprimat convingerea ca "singura solutie este inca o revolutie", ceea ce ar trebui sa trezeasca constiintele puternicilor zilei, acestia fiind obligati sa iamasuri care sa inlature o astfel de posibilitate, stiind ca o revolta a celor obiditi, avind in vedere numarul si gradul de nemultumire (cutitul la os) ar declansa un razboi fratricid, din care ar cistiga numai dusmanii dintotdeauna ai Romaniei. Aceiasi care au provocat si asa zisa revolutie din '89.

    RăspundețiȘtergere