miercuri, 9 februarie 2011

Cardurile de sanatate cu cip sunt trimise prin posta. Solutia este sa le returnam cu mentiunea ca ne incalca drepturile

Mai multe persoane ne-au spus ca au primit acasa card de sanatate cu cip prin posta. Acest lucru s-a intamplat fara consultarea lor, daca sunt sau nu de acord cu acest tip de document. Ca sa nu figuram ca am acceptat acest act cu cip si sa demonstram ca pentru noi este intr-adevar un lucru pe care nu-l putem accepta, solutia ar fi sa trimitem acel plic de unde a venit. In plus, ar fi bine sa atasam si motivele pentru care refuzam acest card cu cip, solicitand o alternativa pe care autoritatile sunt datori sa ne-o asigure, pentru ca suntem platitori de asigurari de sanatate.
In articolul precedent puteti gasi desstule motive pe care sa le invocati impotriva cardului de sanatate cu cip. Sa nadajduim ca se vor trezi si aceste autoritati dictatoriale, care fac tot ce vor fara sa consulte si populatia.

Preluare de pe Apologeticum blog

3 comentarii:

  1. Nu cred ca romanii vor refuza aceste carduri de frica ca fara ele nu vor mai fi consultati sau nu vor mai putea lua medicamente.Romanul nu este las este constrans de situatia materiala dezastroasa si de alte mizerii care ni le pregatesc acesti oamenii fara constiinta care ne conduc fara mila si compasine fata de OM.Si ei sunt din categoria OM dar am impresia ca se cred nemuritori de strang atatea averi pe spatele nostru,iar OMUL se gandeste ca ai pedepseste Dumnezeu dar ei nu cred in nimic din ce ne invata religiile .SE jura pe biblie ca pe o carpa pentru ca religia este pentru noi nu pentru ei.OM trezestete ca ai venit pe acest pamant liber si ai dreptul sa alegi cum ati traiesti viata .ACEASTA_I ARTA DE_A INVINGE ,SA AI CURAJUL SA SPUI NU .SA AI CURAJUL SA SPUI DA ,SI_N FIECARE CLIPA GREA,SA FII MEREU ACELASI TU.

    RăspundețiȘtergere
  2. oricum nu folosesc la nimic.sunt bani scosi din buzunarul nostru si nu sint putini.isi mai aduce cineva aminte de livretele de familie?dar de analizele facute pe vremea lui nicolaescu ministru sanatatii?pentru cine nu stie era obligatoriu sa-ti faci acele analize .altminteri cind aveai nevoie de vreuna din ele le plateai.aceste carduri in primul rind nu pot fi citite pt.ca medicii n-au bani sa-si cumpere cititoare de carduri.as.intreba jocul cui se face?in buzunarele cui intra acesti bani?spunea cineva ca rominul uita repede. nu prea cred.in schimb cred intr-o revolutie adevarata ude jigodiile astea sa fie cu adevarat trase in teapa,se jura pe biblie asa usor pt ca dumnezeul lor e satanasi in fata lui dau socoteala.imi vine acum in minte mama lui tundrea,,ardai focul sa-i arda,,.subscriu,,amin,,

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista vreo sanctiune pentru refuzul acestei noi gaselnite pe alti bani ai nostri?

    RăspundețiȘtergere