vineri, 19 noiembrie 2010

ANUNȚ IMPORTANT ! MITINGURI ANTI-CIP !!!



Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România (AVMR), membră a Coaliției Împotriva Statului Polițienesc, organizează împreună cu celelalte 15 ONG-uri componente ale Coaliției în ziua de Marți 23.11.2010, două mitinguri de protest, unul împotriva proiectului de lege privind cărțile de identitate (buletinele) electronice, în fața sediului Ministerului Administrației și Internelor între orele 10-11, iar cel de-al doilea, în aceiași zi, între orele 11-12 în fața sediului Ministerului Sănătății, pe tema cărților de sănătate electronice.

Manifestarea de protest are ca scop exprimarea refuzului populației privind adoptarea documentelor electronice de orice fel – pentru cetățenii români, acestea fiind în opinia noastră doar instrumente de control și urmărire a celor ce le primesc. Menționăm că Uniunea Europeană nu ne cere așa ceva.

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc a solicitat în repetate rânduri o audiență cu Ministrul  Administrației și Internelor, însă acesta a refuzat orice dialog direct pe tema cărților electronice de identitate, refuzând astfel să își asume responsabilitatea acestui proiect de lege ce reprezintă sfârșitul tuturor libertăților cetățenești.

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc consideră că orice dezbatere publică pe tema acestui proiect este lipsită de relevanță și nu face decât să relativizeze discuția cu privire la adoptarea acestor noi documente de identitate de tip electronic, fără a se pune în discuție necesitatea adoptării acestor noi tipuri de documente.

REFUZĂM ORICE DOCUMENT ELECTRONIC !

Invităm pe toți cei ce refuză documentele electronice să participe la acest miting.

Rugăm de asemenea pe toți cei ce doresc să sprijine această acțiune, să posteze pe alte site-uri sau să distribuie prin orice mijloace acest anunț.

Cei ce doresc să contacteze organizatorii, pentru a se înscrie la cuvânt la mitingul anunțat, sunt rugați să ia legătura cu secretariatul Coaliției Împotriva Statului Polițienesc, fie direct la sediul acesteia din București, str. Batiște nr. 11, etaj 1, apart. 1 (Sediul AVMR), de luni până vineri între orele 9-16, persoană de contact dl. Ene Viorel, fie telefonic la tel. 0729431152 sau pe adresa de e-mail: ene.libertate@gmail.com

Pentru a primi informații cu privire la acțiunile Coaliției Împotriva Statului Polițienesc cu privire la Mișcarea Anti-Cip, vă puteți informa direct de pe site-urile www.ramailiber.ro, www.refuzimplant.blogspot.com, sau înscriindu-vă pe refuzimplant@yahoogroups.com

2 comentarii:

  1. @@Rugăm de asemenea pe toți cei ce doresc să sprijine această acțiune, să posteze pe alte site-uri sau să distribuie prin orice mijloace acest anunț.@@

    roaga frumos d-l Avocat al Misei si a lui Bivolaru d-l Mihai Rapcea pe blogul domniei sale.....

    Na, ma conformez cu placere si popularizez aceasta noua ocazie de a mai castiga o zi de nemunca.Sponzorizata totusi si dotata cu sepci, tricouri,lozinci,
    doamne ajuta poate se lasa si cu mititei....

    caci :" unu -doi- unu-doi avem berea toti cu noi "

    REFUZĂM ORICE DOCUMENT ELECTRONIC !
    zic protestatarii... splendid... sublim.... nemaintalnit jos palaria domnilor!...

    chiar mi-era dor de lampa cu gaz si de soba cu lemne...

    hai sa ne intoarcem la mirosul cald si dulce de grajd,sa renuntam la spatiul Shengher (ai dracu evreii astia vor sa stapaneasca tot spatiul...)

    Ce electronic....?ce cip...?ce document...?
    la miting tovarasi....

    RăspundețiȘtergere
  2. ABBU VORICA Daca crezi ca numai matul plin,plimbarea si
    sexul inseamna ideal in viata, fa-o ptr. tine.Daca nu intelegi gravitatea situatiei macar sa ai bunul simt sa
    taci din gura.Mai informeaza-te,si mai ales gandeste.Din
    pacate sunt multi ca tine ce trag tara inaloi ptr.un blid de linte ori o promisiune ce suna frumos.Din comentariul
    tau reiese clar ca ai cap sa nu-ti ploaie in gat.

    RăspundețiȘtergere