sâmbătă, 23 octombrie 2010

Modelul materialului informativ al Campaniei Anti-Cip. Va rugam sa veniti cu sugestii si observatii. Poate fi imbunatatit


5 motive pentru care nu trebuie acceptate documentele cu cip conținând informațiile personale, starea de sănătate și datele biometrice ale persoanei (ampreente, caracteristici corporale):


  1. Scopul real al implementării acestei tehnologii este altul decât cel declarat de autorități.

Pentru implementarea pașapoartelor electronice, s-a invocat argumentul siguranței naționale și internaționale în lupta împotriva terorismului. Așa-zisa amenințare teroristă globală nu este decât o falsă problemă, creată de un grup secret de oameni ce aspiră la dominația planetară, scopul fiind restrângerea libertăților individuale și acceptarea unui sistem de control și monitorizare al persoanei, pentru a se putea elimina orice opoziție individuală sau de grup în momentul instaurării dictaturii planetare a acestui grup masonic, cunoscută sub numele de Noua Ordine Mondială. Scopul real al implementării sistemului pașapoartelor electronice: crearea unei baze de date cu ampreente și cât mai multe date personale ale tuturor cetățenilor (precizăm că ampreentarea este o procedură penală, folosită doar cu privire la infractori); posibilitatea de a urmări prin mijoloace electronice deplasarea posesorului documentului; posibilitatea de a induce de la distanță, prin intermediul dispozitivului RFID (prin unde de joasă frecvență), anumite stări psihice, independent de voința posesorului documentului; obișnuirea populației cu acest tip de tehnologie, pentru ca în viitor oamenii să accepte fără împotrivire introducerea cipului de identificare direct în corpul lor (așa cum deja Uniunea Europeană impune să se facă la toate animalele, începând cu cele din gospodăria țăranului și până la câinii de pe stradă).

  1. Este o tehnologie ce invadează spațiul personal al cetățeanului, un instrument de supraveghere electronică, oferind autorităților (și nu numai !) mai multe date despre posesorul documentului cu cip, decât este normal (activitățile, preferințele, traseul posesorului documentului cu cip –RFID sau SmartCard - pot fi urmărite prin intermediul acestuia).

Exemple: pașaportul biometric: dispozitivul RFID din coperta acestuia poate fi localizat cu aparatură specifică, inclusiv prin sistemul GPS, deplasarea purtătorului acestuia putând fi spuravegheată în timp real; noile cărți de identitate (buletine) electronice: va putea fi urmărită folosirea acestora prin sistemul național electronic e-România, potențialul utilizării acestui sistem în supravegherea persoanei fiind practic nelimitat; cardul RATB este emis individual, putându-se urmări traseul zilnic al posesorului prin sistemul informatic al RATB (ce mijloace de transport a folosit și la ce ore);


  1. Este o tehnologie costisitoare, de pe urma căreia câștigă financiar anumite grupuri de interese, care scot astfel un profit murdar de pe urma sărăcitului popor român.

Comenzile provenite de la liderii Noii Ordini Mondiale își găsesc instrumentele de punere în aplicare a planurilor de control al populației în rândurile unor politicieni corupți, ce nu mai reprezintă de mult interesele cetățenilor români care i-au ales prin vot democratic. ”Momeala” cu care aceste veritabile ”cozi de topor” ale Națiunii Române sunt seduse pentru a implementa acest sistem diabolic de control prin intermediul cipurilor inserate în documentele românilor, o reprezintă BANII. Sume imense sunt câștigate fraudulos, prin licitații trucate, de către societăți comerciale ale unor foste cadre ale Securității regimului comunist și neo-comunist. O astfel de firmă este UTI, societatea care asigură linia tehnologică pentru fabricarea pașapoartelor electronice, carnetelor de conducere de tip nou (care conțin și ele micro-cipuri), cărților de identitate electronice și mai mult ca sigur, viitoarelor carduri de sănătate cu cip.

  1. Insecuritatea prezentată de noile documente cu cip.

Există două mari temeri cu privire la securitatea datelor cu caracter personal, conținute de docuemntele electronice. Primul îl reprezintă posibilitatea clonării (copierii) datelor conținute de cip, și utilizarea acestora de către persoane rău intenționate. În ciuda asigurărilor date de către reprezentanții Statului, nu ni se oferă în mod concret nici o garanție cu privire la securitatea noilor documente electronice. În condițiile în care algoritmul de criptare al datelor înscrise pe cip, poate fi spart, fiind doar o problemă de timp și putere de calcul pentru o persoană ce deține suficiente cunoștiințe în domeniu, este evidentă lipsa de siguranță a acestui nou sistem. Pe de altă parte, autoritățile nu oferă nici o garanție în sensul utilizării cu bună credință a acestor date, fapt de natură să pună la dispoziția conducătorilor statului o putere fără precedent asupra destinelor fiecărui individ. Mai mult ca oricând, trebuie să ne întrebăm: Quis custodiet ipsos custodies ? Cine îi va supraveghea pe paznici ?

  1. Documentul electronic, pasul intermediar către cipul implantat în corpul omului.

Datorită lipsei de securitate, care va deveni evidentă în scurt tip pentru toată lumea – dacă nu vom stopa implementarea acestui sistem diabolic, pentru sporirea securității, se va propune - și se va trece destul de repede la implantarea cipului direct sub piele, la om, fie sub formă de cip, fie la suprafața pielii printr-o tehnologie laser de ”imprimare” pe suprafața pielii a unui cip din micro-cristale, ce reunește ”calitățile” tehnologiei SmartCard cu cele ale sistemelor RFID și GPS. Deja, Hotararea de Guvern nr. 55/2009  si care a intrat in vigoare in 2010, reglementeaza folosirea dispozitivelor medicale implantabile active, si a fost publicata in Monitorul Oficial 112, din 25 februarie 2009.

Ce putem face ?

Un om avertizat este un om puternic, căci cunoașterea înseamnă putere. Puterea de a spune Nu cipurilor indiferent de formula în care ne sunt oferite. Refuzând cipul informând și pe alții cu privire la pericolul potențial pe care acestea îl reprezintă atât din perspectiva instaurării dictaturii planetare a Noii Ordini Mondiale, cât și din perspectivă duhovnicească (păstrarea chipului Mântuitorului Iisus Hristos, primit la Sfântul Botez – pe care masoneria dorește să îl înlocuiască cu semnul Fiarei), vom face ca acest scenariu al apocalipsei să fie  - dacă nu evitat, măcar ținut la distanță pentru mută vreme.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu