miercuri, 13 octombrie 2010

Consilierul juridic al M.A.I. admite: ”Uniunea Europeană nu ne obligă să avem cipuri pe cartea de identitate”.

Din declaratiile reprezentantiilor M.A.I: ”deocamndata, legea nu ne obligă să răspundem (la propunerile și sugestiile din cardul dezbaterilor publice pe tema modificării legii cărților de identitate cu cip)”.
Concluzia pe care o tragem de aici este că nu mai are nici un sens să participăm la dezbateri publice organizate de fațadă, și în care se evită discutarea unei chestiuni esențiale: ESTE SAU NU ESTE NEVOIE DE BULETINE CU CIP ??! CINE NE IMPUNE ACEST LUCRU ??!

Nu am demarat procedura pentru nici o licitație (privind actele de identitate biometrice” au declarat inițial reprezentanții M.A.I., pentru ca ulterior, aceștia să recunoască 10 minute mai târziu, că licitația este organizată de R.A.P.P.S. – lucru care nu se putea face fără avizul tehnic al structurilor tehnice din cadrul M.A.I. (nu putea stabili R.A.P.P.S. caracteisticile tehnice ale caietului de sarcini de lansare a licitației pentru integratorul tehnologiei cipurilor în cărțile de identitate) !!

În final, consilierul juridic al M.A.I. admite: ”Uniunea Europeană nu ne obligă să avem cipuri pe cartea de identitate”.

Reprezentanții Coaliției Impotriva Statului Polițienesc solicită o întrevedere cu Ministrul Administrației și Internelor.


Prezentăm mai jos înregistrarea audio integrală a întâlnirii cu reprezentanții M.A.I.
 
Intalnire Coalitia Impotriva Statului Politienesc vs M.A.I. - Dezbateri despre documentele biometrice la Ministerul Afacerilor Interne
  Asculta  mai multe  audio   ambientala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu