vineri, 5 iunie 2009

MITING AL CAMPANIEI “ANULEAZĂ VOTUL !!!” - Sambata 6 iunie 2009


MITING AL CAMPANIEI “ANULEAZĂ VOTUL !!!”



Asociaţia Civică Dreptate din Hunedoara vă invită sâmbătă 6 iunie 2009, intre orele 15:00 – 18:00, în Piaţa Universităţii – părculeţul din dreptul Spitalului Colţea, pentru a marca apogeul campaniei “ANULEAZĂ VOTUL !!!”

Reamintim faptul că duminică, politicienii români ne solicită încă o dată votul pentru alegerile euro-parlamentare. Birocratii de la Bruxelles vor sa transforme UE intr-un IMPERIU!. Uniunea Europeana NU este paradisul promis!.

Este momentul cel mai potrivit pentru a da un răspuns pe măsură solicitării acestor făţarnici care ne mint de 20 de ani si care inca o dată vor sa mai stoarca puţina încredere ce a mai rămas românilor în onestitate şi adevăr.

Îndemnăm toată suflarea românească cu drept de vot, să nu se mai lase înşelată de promisiunile mincinoase ale acestor neo-comunişti, care cred că pot prosti pe toată lumea la nesfârşit.

Este timpul să protestăm ! Îndemnul nostru este un îndemn la ATITUDINE CIVICĂ !!! ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ !!! Mergi şi VOTEAZĂ:

ÎMPOTRIVA DICTATURII BIOMETRICE
ÎMPOTRIVA Statului Poliţienesc.
ÎMPOTRIVA ATEISMULUI unei Europe din a cărei proiect de constituţie lipseşte cuvântul Dumnezeu !

Anulează votul ! Pune mai multe ştampile pe buletinul de vot si scrie pe vot ceea ce crezi. Refuză cipul. Refuză dictatura biometrică. Împreună, atunci când ni se cere votul, avem ocazia unică, avem puterea de a ne opune Răului, de a spune NU Dictaturii Biometrice !

Dacă numărul de voturi ANULATE va fi mai mare decat numarul de voturi valabil exprimate, atunci putem cere anularea alegerilor întrucât candidatii alesi in acest mod NU AU REPREZENTATIVITATEA NECESARĂ !!!

ANULEAZA VOTUL!


Presedinte
Galambos Tiberiu

Un comentariu:

  1. "ÎMPOTRIVA ATEISMULUI unei Europe din a cărei proiect de constituţie lipseşte cuvântul Dumnezeu !"
    religia nu are ce cauta in politica, sunteţi o adunatura de dobitoci...

    RăspundețiȘtergere