vineri, 29 mai 2009

Despre mitingul Anti - Cip de Duminica 31 mai 2009


Dragi colegi,


Dupa cum unii dintre voi deja ati aflat, continuam seria actiunilor Anti-Cip. Duminica Asociatia Civica Dreptate din Hunedoara va fi organizatorul legal al unui nou miting impotriva masurilor dictatoriale legislative impuse de catre UE romanilor.

Scopul acestui miting este acela de a mobiliza pe toti cetatenii romani cu drept de vot sa SANCTIONEZE PRIN VOTUL LOR LA ALEGERILE EURO-PARLAMENTARE de duminica viitoare (7 iunie 2009) pe actualii politicieni romani, care se fac slugi oarbe ale intereselor straine de nevoile acestui popor.

Mesajul nostru pentru electorat este SA SANCTIONAM POLITICIENII MERGAND CU TOTII LA VOT, DAR ANULAND VOTUL ! In acest mod, alegerile nu vor mai putea fi fraudate la fel de usor, iar numarul mare de voturi anulate va demonstra - nu dezinteresul romanilor fata de soarta tarii si a Europei (cum ar putea fi interpretat absenteismul masiv de la vot) - ci refuzul de a alege politicieni ce nu ne reprezinta interesele.

ANULAREA VOTULUI SE POATE FACE STAMPILAND DE MAI MULTE ORI BULETINUL DE VOT. Pentru ca mesajul nostru sa fie si mai clar, indemnam pe toata lumea ca, pe langa stampilarea multipla, sa scrie pe buletinul de vot cu pixul: REFUZ CIPUL, REFUZ DICTATURA !

O astfel de atitudine, de a ne prezenta la urme si de a anula votul, va fi si un semnal dat politicienilor, iar daca numarul de voturi anulate il va depasi pe cele valide, atunci va fi clar pentru intreaga lume ca cei ce vor fi totusi alesi in urma acestui scrutin NU REPREZINTA CU ADEVARAT ROMANIA !

Un astfel de vot ANULAT va fi privit si ca o pregatire a noastra, a tuturor, CA O REPETITIE GENERALA pentru referendumul pe problema cipurilor, care va fi cerut presedintelui Traian Basescu, in toamna, cand se vor finaliza de adunat semnaturile necesare initierii referendumului.

Mitingul va avea loc duminica 31.05.2009 in Piata Victoriei, la Guvern - incepand cu orele 13, iar nu la Universitate (datorita festivalului de teatru de strada care are loc la Universitate, nu ni s-a mai aprobat acolo, ci in Piata Victoriei).

Va asteptam in numar cat mai mare, avem rugamintea sa postati acest mesaj pe cat mai multe bloguri, pentru a asigura participarea unui numar cat mai mare de oameni.

Hristos s-a Innaltat !

Doamne ajuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu