joi, 19 martie 2009

ANUNT IMPORTANT !


FRAŢI ROMÂNI !

Evenimentele din ultima vreme ne indreptatesc sa credem ca cei ce construiesc din umbra Noua Ordine Mondiala pregatesc pas cu pas cadrul legal, politic si economic pentru instaurarea Statului Planetar, in care toti locuitorii Planetei Pamant vor fi redusi la stadiul de sclavi.


Observam cum si in Romania, prin intermediul clasei politice aservite iudeo-masoneriei, se adopta intr-un ritm accelerat o legislatie aberanta, ce are drept unic scop obtinerea controlului total asupra populatiei, dupa modelul deja urmat de alte tari asa-zis “democratice”.


Un astfel de control total asupra romanilor se cauta a se impune prin noua legislatie privind documentele de calatorie, cartile de identitate si permisele auto. Prin inserarea gradata in timp in aceste documente, de micro-cipuri cu tehnologie RFID – ce sunt active in spatiul radio-electronic, se incearca o apropiere insidioasa de fiinta fiecarei persoane, o invadare a spatiului personal al carei ultim scop este marcarea (ciparea) fiecarui individ cu tehnologie RFID in vederea abolirii oricaror libertati individuale.


Un pas important in acest sens a fost deja facut prin emiterea Hotararii de Guvern nr. 55/25.02.2009 privind dispozitivele medicale implantabile active care reglementeaza posibilitatea introducerii de micro-cipuri dotate cu tehnologie RFID la fiinta umana – momentan din ratiuni medicale.


Aceasta ultima reglementare in domeniul micro-cipurilor, a fost destul de putin mediatizata, fiind deloc intamplator lansata in “conul de umbra” creat de atragerea atentiei publicului in dezbaterea pricinuita de aparitia pasapoartelor biometrice.


Tocmai de aceea este FOARTE IMPORTANT sa relansam campania impotriva micro-cipurilor cu tehnologie RFID din perspectiva acestei noi reglementari privind dispozitivele medicale implantabile active.


Din acest motiv, Asociatia Civica Dreptate va invita sa participati in numar cat mai mare in ziua de Duminică, 29 martie 2009 intre orele 12.30 – 17.00 la mitingul şi marsul de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in fiinţa umană. Mitingul va incepe in Piaţa Universitatii la ora 12.30, pe treptele din fata Crucii ridicata in memoria victimelor minerioadelor - pe partea cu Teatrul National. În aceasta locaţie vom rămâne până la ora 14.00, după care se va porni in mars pe carosabil –banda 1 de circulaţie, catre Piata Unirii – in dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, pana la ora 17.00.


Scopul adunarii publice:

1. Protestăm împotriva emiterii de către Guvernul României a H.G. nr. 55/25.02.2009 privind implanturile medicale active.

2. Cerem ca Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane să condamne emiterea de către Guvernul României a H.G. nr. 55/25.02.2009 privind implanturile medicale active întrucât acestea aduc atingere libertăţii de conştiinţă şi religie a întregii suflări creştin ortodoxe.

Va rugam sa anuntati cat mai multe persoane pentru ca participarea la acest miting sa fie exemplara.

Cei ce doresc sa ajute prin actiuni de voluntariat (lipit de afise, raspandire de fluturasi sau alte activitati – cum ar fi promovare pe internet) sunt rugati sa ia legatura cu organizatorii.

Persoane responsabile cu organizarea: Golombos Tiberiu (telefon 0732745763), Groza Petre (telefon 0766340988).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu